LuonnostaLuotu

LuonnostaLuotu on syntynyt ylitsepursuavista ideoista luoda. Nähdä omin käsin valmistettu tuote. Se on syntynyt kokeiluista, erehdyksistä, onnistumisista, kannustuksesta sekä ilosta ja varsinkin intohimosta käsillä tekemiseen.

Nyt yli viisikymppisenä ajattelen lämpimästi lapsuuttani maaseudulla. Se on kannatellut ja kantanut. Maalla töihin osallistuttiin ihan pienestä asti, se oli itsestäänselvyys. Vanhemmiltani saatujen perustaitojen lisäksi olen saanut säilöä huolettomat niittykukilta tuoksuvat, mansikoilta maistuvat aurinkoiset kesäpäivät syvälle sydämeni sopukoihin.

Luonnon äärellä olen saanut kokea aina turvaa, rauhaa ja hyväksynnän olla minä. Silloinkin kun olen tuntenut olevani liian herkkä maailman meluihin olen upottanut kädet kirjaimellisesti saveen, neulonut, virkannut, ommellut, suunnitellut – luonut jotakin tai mennyt metsään sammalmatolle kuuntelemaan hiljaisuutta. Siellä on ollut helppo hengittää, hengähtää.

Jokaisella kerralla olen saanut luonnolta enemmän kuin mitä itse olen sille osannut antaa. Se on vuosia työntänyt kohti omaan herkkään vahvuuteni.

LuonnostaLuotu perustaja Salla-Mari Valtonen

Täällä Hirvensalmella puhtaassa ympäristössä syntyy päässäni mitä mahdottomampia ideoita. Kaikki eivät lähimainkaan ole toteuttamiskelpoisia mutta poimin ne parhaat meille käyttöön. Niin tulee hyvä.

Nyt olen siinä pisteessä, että saan vihdoin toivottaa sinut sydämellisesti tervetulleeksi omaan pieneen “sekatavarakauppaani” löytämään sinua puhuttelevia tuotteita arkeesi, juhlaasi, hetkeesi, lahjaksi…

Lupaan, että jokainen tuote tuo mukanaan pienyrittäjän lämpimät terveiset maaseudulta.

Salla-Mari

Pssstt… Kannattaa vierailla verkkokaupassa aina silloin tällöin. Valikoima elää ja uusiutuu sen mukaan mitä luonto eteeni tarjoaa!

Shopping Cart