Hemmottelupaketti

15,90 

Rentouttava hetki rakentuu ihanista luonnon omista aineksista. Nauti tuoksusta, hoitavuudesta, tunnelmasta, kiireettömästä ajasta…

Heinäkuu-yrttijalkakylpy on kuin koko kesä purkissa ruusun, koivun, mesiangervon ja piharatamon vapauttaessa tuoksunsa ja hoitavat ainesosansa aistien ja mielen nautittavaksi.

Saunahunajalla voit hellästi hoitaa kasvot ja vartalon ihon. Se saa ihon tuntumaan pehmeältä ja puhtaalta. 

Hunaja sopii hyvin epäpuhtaan ja akneihon kuin ikääntyvän ihon hoitoon.

 

Varasto loppu

Voit käyttää hunajaa iholle naamiona, jolloin jätät sen vaikuttamaan puhdistetulle iholle 10-15 minuutin ajaksi miedossa saunassa. Kasvojen iho on herkempi joten voit kokeilla sopiiko kasvojen naamiointi ihotyypillesi paremmin saunan jälkeen tehtynä.

Saunan lämpö tehostaa hunajan vaikuttaja-aineita ja iho tuntuu naamion jälkeen silkkisen pehmeältä. Huuhtele hunaja huolellisesti iholtasi ja taputtele iho kuivaksi esim. pellavapyyhkeellä. Kosteuta ja ravitse voiteella.  

Suojaa laudeliinalla lauteet ja huuhtele molemmat hyvin saunomisen jälkeen.

Vaihtoehtoisesti voit kuoria ihon hunajalla, joka kirkastaa ja poistaa epäpuhtauksia pehmentäen ja aktiiviaineilla hoitaen. 

Ota itsellesi sopiva määrä hunajaa käsiisi ja hiero puhtaalle, kostealle iholle pyörivin liikkein hellävaroen aloittaen kasvoista vartaloon. Huuhtele huolellisesti.

Voit kuoria tai naamioida vain kädet tai jalat jos haluat kirkastaa ja hoitaa niiden ihoa.

 

HEINÄKUU-jalkakylpy sisältää puhdistavaa, uudistavaa ja ihoa pehmentävää merisuolaa. 

Ruusun terälehdet uudistavat, vahvistavat ja pehmittävät ihoa. Ruusu on myös miedosti antiseptistä, ikääntymisen merkkejä estävää ja aaah… niin huumaavan tuoksuista! Ruusun tuoksu on aromaterapeuttinen sydäntä avaten.

Koivun lehdet tuovat mieleen keskikesän juhlan. Lehdissä on mm. ihoa desinfioivia, virkistäviä ja rauhoittavia ominaisuuksia. 

Piharatamo mm. edistää haavojen paranemista ja estää tulehduksia.

Mesiangervo mm. uudistaa ja kosteuttaa ihoa, hoitaa tulehduksia ja nivelkipuja. Tuoksu tuo mieleen auringossa kylpevän kesäisen pellonreunan.

Huom! Otathan huomioon, että mesiangervo sisältää salisylaattia jos olet sille allerginen.

 

Lisää jalkakylpyainekset lähes kiehuvaan veteen. Anna hautua n. 15 min. mielellään kannen alla. Lisää lämmintä vettä niin paljon, että nilkkasi peittyvät ja nauti hoitavasta ja tuoksuvasta jalkakylvystä niin pitkään kun vesi tuntuu miellyttävältä.

Kuivaa jalat ja varpaanvälit hyvin ja rasvaa sinulle sopivalla rasvalla. Pujota vielä puuvillaiset tai villaiset sukat jalkaasi. Tunne hyvä olo…

Tuotteet olen pakannut kauniisiin kierrätettäviin lasipurkkeihin, joissa metallikansi. Ikkunallinen pahvirasia on myös kierrätettävää materiaalia.

Tuote toimitetaan lahjarasiaan pakattuna, joka sis. saunahunajan ja yrttijalkakylvyn.

Koko: Saunahunaja 170 g, jalkakylpyaineksia 1-2 jalkakylpyyn

Ainesosat: merisuola (Välimeren alueelta), koivun lehti, ruusun terälehti (eri lajikkeita), piharatamo ja mesiangervo kerätty puhtaasta luonnosta Hirvensalmella.

0/5 (0 Reviews)
Shopping Cart