HOITOAINE NAHALLE JA PUULLE

9,50 

Nahan ja puun hoitoaine on 100% luonnontuote, joka hoitaa ja suojaa. Se on turvallinen ja helppo käyttää ärsyttämättä ihoa.

Käyttökohteita ovat mm. nahkaiset kengät, laukut, nahkatakit, vyöt, valjaat, satulat ym. Voit suojata myös käsittelemättömän puun pintaa kuten puiset huonekalut ja lelut. Sopii myös elintarvikkeiden kanssa tekemisissä olevien kuten leikkuulautojen käsittelyyn. Karitevoista tulee mieto ominaistuoksu mutta se haihtuu ajan myötä.

Tuotteessa oleva mehiläisvaha auttaa hylkimään likaa ja kosteutta luoden ohuen kalvon suojattavan kohteen pintaan. Sheavoi puolestaan kosteuttaa ja notkeuttaa nahkaa. Nahka pysyy joustavana ja sen myötä kestää paremmin kulutusta.
Rypsiöljy notkistaa tuotteen hyvin levittyväksi ja kasvipohjainen glyseriini toimii myös kosteuttajana ja sen pidättäjänä.

Kokeile tuotetta ensin huomaamattomaan paikkaan, jos et ole varma nahan laadusta. Joitakin laatuja tuote voi tummentaa.Ota pieni määrä tuotetta nukkaamattomalle liinalle ja levitä sen avulla käsiteltävälle pinnalle. Lisää tarvittaessa.
Anna pinnan kuivahtaa ja kiillota puhtaalla liinalla.

Tuote on pakattu metallirasiaan, jonka voi kierrättää.

Koko: 100 ml

Ainesosat: rypsiöljy, mehiläisvaha, karitevoi, rypsipohjainen kasviglyseriini

0/5 (0 Reviews)
Shopping Cart