KAVERI-kauratyyny

23,90 

Kauratyyny on vilukissojen ja jännittyneiden hartioiden kaveri. Sen sanaton halaus on kuin ystävän – lämmittää ja rentouttaa.
Siksi ei tarvitse odottaa, että johonkin pitäisi kolottaa ennenkuin kauratyyny otetaan käyttöön. Sitä voi ja kannattaa käyttää halauksena hartioilla vaikka iltaisin musiikkia kuunnellen, televisiota katsellen tai vain olla ajatustesi kanssa.

Kauratyynyä voit käyttää lämmitettynä mm. hartioiden ja niskan alueen jumeihin, nivelkipuihin, reumaattisiin särkyihin tai kun muuten vain kaipaat halausta ja rentoutusta. Sen voit sujauttaa peiton alle viereesi auttamaan rauhoittumisessa ja nukahtamisessa.
Jos tuntuu, ettei lämpö olekaan se paras lääke – laita kauratyyny pariksi tunniksi pakastimeen. Saat viilentävää hoitoa revähdyksiin, päänsärkyyn, migreeniin, kuumiin aaltoihin…

Kauratyynyn irroitettava päällinen on 100% kivipestyä pellavakangasta. Pehmennetty kangas on mukavan eläväinen ja miellyttävä ihoa vasten. Sen kaunis luonnollinen pellavan sävy on harmoninen ja ajaton.

Päällinen on suljettu puisella LuonnostaLuotu-napilla, joka on valmistettu kotimaisesta tammesta.

Sisäpussi on kierrätyspuuvillaa, jonka sisällä on 700 g suomalaista kokonaista kauranjyvää. Jyvät sitovat lämmön/ kylmän pitkäksi aikaa ja pieni paino syventää lämmön/ kylmän vaikutusta.
Kauratyynyn pussukkaosaan voit sujauttaa esim. laventeli-tuoksupussin, joka vahvistaa rauhoittavaa kokemusta.

Käyttö:
HUOM! Irroita päällinen aina ennen lämmitystä.

Voit lämmittää kauratyynyn uunissa 100 asteessa n. 5-10 min tai mikrossa sen tehosta riippuen 1,5-2 minuuttia. Laita mikroon puoli mukillista vettä samaan aikaan antamaan jyviin kosteutta. Kosteus ehkäisee kauran liiallista kuivumista ja vähentää kytemisen vaaraa. Kauratyynyn tulee tuntua miellyttävältä paljasta ihoa vasten. Kämmenselkä tai kaula on hyvä testialue.
Pujota lämmin kauratyyny päällisen sisään. Voit ennen napin sulkemista sujauttaa tuoksupussin.
Jos kaurapussi on liian kauan mikrossa tai tuntuu iholle epämiellyttävän kuumalta, upota pussi veteen tai jätä jäähtymään palamattomalle alustalle sen kytemisvaaran takia. Valvo aina kuumentamista äläkä anna lasten lämmittää itsenäisesti kaurapussia tulipaloriskin vuoksi.

Oikein käytettynä kauratyynystä on iloa ja hoivaa pitkään.

Kun aika joskus jättää:
voit hävittää kaurat biojätteeseen. Pellavakangas on täysin biohajoavaa ja puuvillakangas kuuluu poistotekstiilikeräykseen tai energiajätteeseen. Nappi on puuta ja sen voi polttaa tai laittaa biojätteeseen.

Väri: pellava

Materiaali:
Päällinen: 100% kivipesty pellavakangas. Pellavakangas on valmistettu Euroopassa ekologisesti kasvaneesta kuidusta Öko-Tex 100 standardin mukaisesti
Sisäpussi: 100% kierrätyspuuvillaa
Täyte: 100% suomalaista kauranjyvää

Koko: 60 x 15 cm

Pesu ja huolto:
Päällinen 40 asteessa väljässä vedessä, vältä valkaisuaineen käyttöä Ei rumpukuivausta
Silitys kolmella pisteellä/ ei kaipaa silitystä

Sisäpussin raikastaminen täytteineen:
Pidä yön yli pakastimessa tai kuivalla säällä auringossa

0/5 (0 Reviews)
Shopping Cart