Kotosalla pellavaservetti 2 kpl/pakkaus

22,00 

Pellavaserveteillä taiot pehmeän kodikkaan tai juhlavan kattauksen omaa mielikuvitusta käyttäen. Rennosta 100 %  kivipestystä pellavasta valmistettu servetti sopii mainiosti myös sämpyläkoriin liinaksi tai käsilaukkuun ”pikkupikku-pyyhkeeksi”.

Kotosalla- malliston servettiin kuuluu pellavanauhasta valmistettu servettirengas, joka on suljettu LuonnostaLuotu-puunapilla. Reilunkokoiset servetit voi taitella kattaukseen oman mielen mukaan tai asettaa rennosti lautaselle ruokailijan otettavaksi.

Vaihtamalla servettirenkaita ja koristelemalla kukkasilla saa kattaukseen toivottua tunnelmaa. Ja yrtit! Kokeile rosmariinin ja timjamin oksaa herättelemään ruokahalua tai mintun raikkautta avaamaan aistit.

39 x 39 cm kokoisten servettien reunat on huoliteltu päärmäämällä.

Sävyjä on valittavana kaksi; luonnollinen pellava ja koivunlehti

Monikäyttöisyys on näiden servettien valtti. Voit hyvin käyttää koriliinana tuoreiden sämpylöiden alle ja päälle. Nappaa mukaan käsilaukkuun, jotta voit tarvittaessa käyttää esim. käsien pyyhintään reissussa. Keksi itse lisää hyviä käyttötarkoituksia.

Kuten kaiken pellavan myös näiden käyttömukavuus paranee muutaman pesukerran jälkeen.

100 % pellavasta valmistetut servetit ovat ekologinen valinta monessa mielessä. Pellavan kasvattamiseen ei tarvita juurikaan vettä, kasvi pystytään hyödyntämään kokonaisuudessaan ja se myös biohajoaa aikanaan täysin. Enempää ei voi pyytäkään.

 

Koko: 39 x 39 cm

Väri: pellava ja koivunlehti

Materiaali: 100 % kivipesty pellava. Kangas valmistettu Euroopassa ekologisesti kasvaneesta kuidusta Öko-Tex 100 standardin mukaisesti. Ripustuslenkki 100 % pellavaa, puunappi suomalaista vaneria

Pesu: 40-60 asteessa

Silitys: kivipestyä pellavaa ei ole välttämätöntä silittää mutta niin halutessasi käytä silitysraudan kolmea pistettä ( n. 200 astetta) ja höyryä

 

0/5 (0 Reviews)
Väri

pellava, koivunlehti

Shopping Cart