KOUKKU rätti-/pyyhekoukku

8,00 

Missä sinä pidät keittiön siivousliinaa, tiskiharjaa, näppipyyhettä tai patalappuja?
“Tiskirätti” hanan päällä kuivumassa, joka kuitenkin tippuu altaaseen, on tuttua monelle.

Tämä tuote syntyi omaan tarpeeseen keittiöremontin myötä ja saavutti suosion hetkessä. Kierrätysmateriaalien käyttö on myös ekologisesti fiksua.

KOUKKU toimii esim. astiankuivauskaapin alimmaiseen ritilään pujotettuna. Siihen on kätevää ripustaa keittiöliina kuivumaan. Haarukan piikit pitävät sen napakasti otteessaan.

KOUKKU sopii myös esim. hellan tai puuhellan tankoon tai kaapin oviin.

Olen muotoillut käytetyistä haarukoista kolme erilaista KOUKKU-mallia, joista voit valita käyttötarpeesi mukaan sopivimman.

Otathan huomioon tilatessasi, että haarukat ovat kierrätysmateriaalia, joita on saatavilla hyvin erilaisia malleja ja rajoitetusti. Varsi voi siis hyvin olla eri kuin kuvassa.
Myös haarukan taivutettu malli voi poiketa hieman kuvasta johtuen haarukan valmistukseen käytetystä seoksesta. Jokainen haarukka käyttäytyy omalla tavallaan taivutettaessa ja kunnioitetaan sitä.

Malli yksi:
on yksinkertainen, jossa kaikki haarukan piikit on taivutettu samansuuntaisesti eteen. Näissä pysyy hyvin myös perheen mukit käden ulottuvilla.

Malli kaksi:
reunimmaiset haarukan piikit ovat taivutettu eteen suureksi koukuksi. Keskimmäiset piikit ovat taivutettu myös eteen, mutta alemmaksi ja pieneksi koukuksi.

Malli kolme:
reunimmaiset haarukan piikit ovat taivutettu eteen suureksi koukuksi. Keskimmäiset piikit ovat taivutettu sivuille.

0/5 (0 Reviews)
Malli

Malli 1, Malli 2, Malli 3

Shopping Cart