PELLAVA-keittiöpyyhe

14,00 

PELLAVA-keittiöpyyhe on sekä käytännöllinen astiapyyhe tai näppipyyhe, että kaunis sisustuselementti perinteisen tai modernin keittiön sisustukseen.

Tätä ei tarvitse piilotella!

Luonnollinen ja maanläheinen pellavan sävy on harmoninen, ajaton ja kivipesu on pehmentänyt 100% pellavakankaan miellyttävän tuntuiseksi jättäen pinnan eläväisen näköiseksi. Pyyhkeen reunat ovat kauniisti kantattu ja siinä on puuvillaisesta narusta tehty ripustuslenkki.

Luonnostaan allergisoimaton pellavakangas on materiaalina aito luonnontuote, jolla on myös antibakteerinen ominaisuus. Se on myös erittäin hyvin kulutusta kestävä. Sen ominaisuudet, kuten kuivaavuus ja kuivuvuus oikeastaan paranevat mitä enemmän sille on käyttöä.

Pellavakangas on valmistettu ekologisesti kasvaneesta kuidusta Öko-Tex 100 standardin mukaisesti ja on täysin biohajoava materiaali.

Pesu ja huolto:

pellavapyyhkeet suositellaan pestävän 60 asteessa väljässä vedessä. Vältä valkaisuaineiden käyttöä.
Pese erillään muusta pyykistä, jotta muut tekstiilit eivät nukkaannu. Rumpukuivausta ei suositella.
Oio ja suorista ennen kuivumaan ripustamista. Kivipesun ansiosta se ei juurikaan enää pesussa kutistu.

Pellavaa voi silittää halutessaan silitysraudan kolmella pisteellä eli n. 200 asteella, mutta kivipestyn kankaan pinta saakin jäädä eläväisen näköiseksi, joten voit nauttia silityksen asemasta kupillisen hyvää kahvia tai teetä.

Koko: 40×50 cm

Väri: pellava

Suomalaista käsityötä.

0/5 (0 Reviews)
Shopping Cart