PELLAVA pefletti tai laudeliina

13,00 45,00 

Sauna ja suomalaiset. Ja oma laudeliina…

Pellava on aito luonnonmateriaali – sellainen luonnosta luotu. Siksikin se sopii materiaalina juuri saunaan, jossa aiemmat sukupolvet ovat syntyneet ja siten luoneet uutta.
Pellavan sävy sopii myös kauniisti saunaan kuin saunaan, kotiin tai mökille.

Pefletti ja laudeliina ovat valmistettu 100 %:sta kivipestystä pellavakankaasta. Pehmennetty kangas on jämäkkä, mukavan eläväinen ja miellyttävä ihoa vasten.
Reunat ovat kauniisti kantattu. 

Luonnostaan allergisoimaton pellavakangas on materiaalina aito luonnontuote, jolla on antibakteerinen ominaisuus. Se ei kerää tai levitä bakteereja ympärilleen. Se on myös ajaton ja erittäin hyvin kulutusta kestävä. Sen ominaisuudet, kuten kuivaavuus ja kuivuvuus oikeastaan paranevat mitä enemmän sille on käyttöä. 

Pellavakangas on valmistettu ekologisesti kasvaneesta kuidusta Öko-Tex 100 standardin mukaisesti ja on täysin biohajoava materiaali. Kangas on tuotettu Euroopassa. 

Pesu ja huolto: Pellavapyyhkeet ja -laudeliinat suositellaan pestävän 60 asteessa väljässä vedessä. Vältä valkaisuaineen käyttöä.
Rumpukuivausta ei suositella. 

Oio ja suorista ennen kuivumaan ripustamista. Kivipesun ansiosta laudeliina ei juurikaan enää pesussa kutistu. 

Pellavaa voi silittää halutessaan silitysraudan kolmella pisteellä eli n. 200 asteella mutta kivipestyn kankaan pinta saakin jäädä eläväisen näköiseksi, joten voit nauttia silityksen asemasta kupillisen hyvää kahvia tai teetä. 

Väri: pellava

Pefletti: 40 x 54 cm

Laudeliina: 46 x 140 cm

0/5 (0 Reviews)
Koko

pefletti, laudeliina