PESUKINNAS

8,00 

Anna ihollasi viipyillä ihana puhtauden tuntu.
Pesukintaan avulla voit tehdä hellävaraisen kuorinnan koko vartalolle. Pese kaikki turha pois iholtasi, kuollut ihosolukko, kosmetiikka, päivän huolet… Ja pukeudu puhtauteen!

Tee näin: sujauta kinnas käteesi. Kastele se ja laita kintaalle pieni määrä haluamaasi pesuainetta mutta yhtä hyvin voit pestä pelkällä kintaalla. Pese pyörivin liikkein kohti vartalon keskustaa.

Pesukintaalla peseminen kiihdyttää mukavasti pintaverenkiertoa samalla ihoa kuorien. Kosteuta ihosi tarvittaessa pesun jälkeen ihotyypillesi sopivalla kosteusvoiteella tai öljyllä.

Olen valmistanut pesukintaita kahdesta eri materiaalista:
– 100% puuvillavohveli on pehmeämpi vaihtoehto sinulle jos ihosi on herkkä tai pidät muuten hellemmästä kuorinnasta.
– 100% pellavavohveli on aavistuksen rouheampi materiaali. Se sopii ronskimpaan pesuhetkeen jos tykkäät, että pintaverenkierto saa hyvän herätyksen. Pellava materiaalina pehmenee jokaisen käyttökerran myötä. Pellavalla on myös luonnostaan antibakteerinen ominaisuus, jossa bakteerit eivät viihdy.

Koko: yksi koko, joka sopii aikuiseen käteen

Väri ja materiaali:
pellavanvärinen 100 % pellava, Euroopassa tuotettu. Vaalea beige 100 % puuvilla, Euroopassa tuotettu.

Pesu ja huolto: Huuhtele hyvin jokaisen käyttökerran jälkeen mahdollisimman lämpimällä vedellä. Pese säännöllisin väliajoin koneessa 60 asteessa väljässä vedessä.
Oio ja suorista ennen kuivumaan ripustamista.
Kutistuvuus: 3-10 %

0/5 (0 Reviews)
Materiaali

Pellavavohveli, Puuvillavohveli

Shopping Cart