Puolivilli makusuola

4,40 

 

Monikäyttöinen makusuola, jossa ruohosipuli, siankärsämön lehti, rosmariini ja timjami yhdessä suolan kanssa antaa ruoalle maukkaan makukylvyn.

Kesä on niin täynnä upeita ja erilaisia tuoreita makuja, joita voi poimia suoraan pannulle pihalta ja puutarhasta. Entä silloin kun näitä makuja kaipaa talvella tai niitä ei ole muuten vain käden ulottuvilla?

Tähän sekoitukseen päädyin koska siinä yhdistyvät  hienon merisuolan kanssa niin perisuomalainen ruohosipuli kuin yrttiset rosmariini ja timjami. Puolivilliksi sen saa siankärsämön lehti, joka tuo vivahteen hienoa pippurisuutta. 

Makusuolaa voit ripauttaa kasvis-, liha-, munaruokiin, piiraisiin, salaattiin ja kastikkeisiin… Mielikuvitus vain rajana. 

Oma suosikkini on hirvenpaisti, (voi käyttää muutakin lihaa)  johon hieroin Puolivilli makusuolaa, rouhin vielä mustapippuria hieman lisää. Sulatin voita ruokalusikallisen, johon sekoitin saman verran hunajaa. 

Paisti paistopussiin ja hunaja-voi päälle. Paistin voi paistaa oman mieltymyksen mukaan kypsäksi. Pussiin tulleesta liemestä tulee maukas kastike saostamalla ja kermaa lisäämällä. 

 

Sisältää: 

Hieno merisuola (Espanja), ruohosipuli, siankärsämö, rosmariini, timjami. Yrtit suomalaisia.

 

Tuotekoko:

40 g

 

Hinta:

4,40 €/prk  110 €/kg

 

Pakkaus:

Pakattu lasipurkkiin, jossa metallikansi. Molemmat kierrätettäviä.

 

0/5 (0 Reviews)
Shopping Cart