SOIJAVAHAKYNTTILÄ puusydämellä

12,90 

Kuin minitakka, joka luo kodikasta tunnelmaa.

Palaessaan puusydämellä varustettu soijavahakynttilä rätisee vienosti kuin takkatuli ja lasikupissa sen valaiseva hehku pääsee oikeuksiinsa.

Kynttilä on hauska itselle ja oiva tuliainen ystävälle. Palavan kynttilän katselu on vain niin koukuttavaa. Palaessaan puusydän pitää vienoa takkatulimaista rätinää. Se on kuitenkin turvallinen polttaa eikä räiskyttele ympärilleen.

Olen valinnut kynttilän astiaksi vanhoja lasisia kahvikuppeja. Voi niitä tarinoita mitä ne ovatkaan kuulleet! Ja nyt ne pääsevät jatkamaan elämäänsä kierrätyksen ja kynttilöitteni kautta.

Biohajoava soijavaha on hyvin puhtaasti palavaa. Se ei savuta tai kärytä ilmaan epäpuhtauksia, jolloin huoneilma pysyy hyvänä hengittää. Kun olet polttanut kynttilän loppuun voit pestä kupin omaan käyttöösi. Soijavaha lähtee hyvin astianpesuaineella ja lämpimällä vedellä pesten.

EcoSoya- soijavaha on 100% kasvipohjainen, biohajoava luonnontuote, minkä ansiosta tuote on ympäristöystävällinen valinta.

Pienillä huomioilla saat kynttiläsi loistamaan:

  • Jokaisella polttokerralla kannattaa vahapinnan antaa sulaa reunasta reunaan.
  • Kun kynttilä on jäähtynyt, taita sydämen hiiltynyt osa pois niin se palaa seuraavan kerran taas kauniisti.
  • Turvallisuussyistä lopeta polttaminen kun vahaa on kupissa jäljellä n. 1 cm. Tällöin voit poistaa metallisen sydämen pidikkeen metallin keräykseen ja jäljelle jääneen jäähtyneen vahan ja sydämen jäänteet biojätteeseen.

Kynttilän paloaika on n. 20 tuntia.

Materiaali:
EcoSoya-vaha, päreestä valmistettu puusydän, metallipidike, kierrätyskahvikuppi lasia

Vaha on valmistettu 100% soijapavuista ja kasviöljyistä.
Soijavahassa ei ole torjunta-ainejäämiä, ja se on GMO-vapaata. Se ei sisällä öljynjalostuksen tuotteita. EcoSoya-soijavahaa ei ole testattu eläimillä eikä se sisällä mitään eläinperäisiä ainesosia. Soijavaha valmistetaan Iso-Britanniassa.

Polta kynttilöitä aina valvotusti ja palamattoman alustan päällä.

0/5 (0 Reviews)
Shopping Cart