TATTARIMÄTÄS

42,00 

Tattarimätäs on nimensä mukaisesti mätäs, jolle tekee mieli vain istahtaa ja tuumailla hetki. Niinkuin metsässä.

Se on helppo kantolenkin ansiosta napata mukaan vaikka laiturille, pihalle, terassille… Samalla luonnon äänet rauhoittavat ja ilma on hapekasta..

Mätäs eli lattiatyyny muovautuu aina istujan mukaisesti. Sen avulla löydät hyvän, luonnollisen asennon esim. meditointiin. Jos sinulla on vaikeuksia istua lattialla jalat ristissä meditoinnin aikana – tattarimätäs nostaa sinua hiukan ylemmäksi lattiatasosta, jolloin olosi on mukavampi.

Tattaritäyte muovautuu istuinluittesi alle tuoden tukea.. Selkärankasi pysyy hyvin suorassa, jolloin keho avautuu ja hengitykselläsi on vaivaton kulku jokaiseen soluun asti.

Jalat asettuvat miellyttävämmin ja näin ollen hyvä ryhti pysyy vaikeuksitta harjoituksesi ajan. Saat enemmän hyötyä harjoituksestasi kun perusasentosi on oikeanlainen.

Lasten on mukava ottaa mätäs istuinalustaksi leikkeihin, lukuhetkiin, lastenohjelmien ajaksi… Tai kenties harjoittelette rauhoittumista yhdessä kuunnellen musiikkia tai lapsille sopivia harjoitteita.
Yksi tattarimätäs ei taida perheessä riittää?

Irroitettava päällinen on jämäkkää 100% pellavakangasta. Sen voi helposti riisua tarpeen vaatiessa pesuun. Päällinen on suljettu kotimaisesta tammesta valmistetulla LuonnostaLuotu-puunapilla.

Sisäosa on kierrätyspuuvillaa, jonka sisään olen laittanut kilon verran suomalaista tattariakanaa.
Tattariakana on oivallinen valinta mättään täytteeksi sen ilmavuuden, keveyden ja luonnonmukaisuuden vuoksi.
Bakteerit ja pölypunkit eivät juurikaan viihdy pölyttömässä täytteessä, joka tarkoittaa helppohoitoisuutta käyttäjälleen. Riittää kun aika ajoin heität sisäpussin yön yli pakastimeen tai annat kuivalla säällä auringon hoitaa raikastuksen.

Tattarimättään luonnollinen sävy on kaunis ja ajaton, jolloin se sopii mutkattomasti mihin tahansa sisustukseen bohosta skandinaaviseen.

Pellavakangas on kestävä materiaali niin lujuudeltaan kuin arvoiltaankin. Kangas on valmistettu Euroopassa ekologisesti kasvaneesta kuidusta Öko-Tex 100 standardin mukaisesti.

Väri: luonnonvärinen

Koko: halkaisija n. 31 cm, korkeus n. 7 cm

Kun aika joskus jättää:
voit käyttää tattariakanan esim. huonekasvien koristekatteena. Pellavakangas on täysin biohajoavaa, puuvillakangas kuuluu poistotekstiili-keräykseen tai energiajätteeseen.
Nappi on puuta ja sen voi polttaa tai laittaa biojätteeseen.

Päällisen puhdistus ja pesu:
Pyyhi tahrat kostealla liinalla päällisestä. Jos se kaipaa pesua, irrota päällinen ja pese väljässä vedessä 40 asteessa.
Ei rumpukuivausta. Muotoile kosteana.

Silitys kolmella pisteellä.

Sisäpussin raikastaminen täytteineen:
Pidä yön yli pakastimessa tai kuivalla säällä auringossa.

 

0/5 (0 Reviews)
Shopping Cart