VILLA-tossukat

35,00 37,00 

Neulotut VILLA-tossukat sopivat kotikolossaan viihtyvälle.

Paitsi, että ne sopivat yhtä hyvin menevälle matkalaukkuun tai vastaanottamaan ensimmäisenä kotiin saapujaa. Ne sopivat vierastossuiksi tai lahjaksi lähetettävänä haluamaasi osoitteesen. Muhkean ilmavat, niin lämpimät.

Mukavat pukea aamulla ensimmäiseksi ja illalla taas saunan jälkeen. Jos haluat laskea huoneistosi lämpötilaa, säästää energiaa, pysyvät jalat lämpimässä.

VILLA-tossukat ovat LuonnostaLuotu omaa mallistoa ja sopivat hyvin sekä naisille että miehille.

Olen neulonut nämä muhkeat tossut 100% suomalaisesta lampaanvillasta, joka on materiaalina hengittävää jolloin ihokin pääsee hengittämään sen alla. Lampaanvilla ei hiosta helposti toisin kuin luullaan. Tossujen suuaukkoa koristaa kotimaisesta tammesta valmistettu LuonnostaLuotu-puunappi.

Lampaanvillassa oleva luonnollinen rasva, lanoliini, hylkii kosteutta siirtäen sen pois iholta. Samalla lanoliini hoitaa ja ennaltaehkäisee ihon ahavoitumista.
Monet pitävätkin villasukkia tai -tossuja ympäri vuoden niiden hyvien ominaisuuksien vuoksi.

Tossukoiden sävyiksi olen valinnut luonnonvalkoisen ja beigen, jotka ovat molemmat aitoja, lempeitä ja luonnollisia sävyjä, jotka ovat syntyneet suoraan valkoisten ja ruskeiden lampaan villoista. Luonnollisesti luotuja siis.

Koko:
36-37
38-39
40-42

Väri: luonnonvalkea tai beige

Materiaali: 100% suomalainen lampaanvilla, langan valmistuksessa ei ole käytetty kemiallisia käsittelyjä tai värjäysaineita. Ei koinsuojausta.

Pesu ja huolto: tuuleta tossuja esim. pakkasella ulkona.
Pese käsin miedolla pesuaineella tai koneessa villaohjelmalla. Muotoile kosteana muotoonsa.

Suomalaista käsityötä, jokainen tuote on ainutkertainen.

0/5 (0 Reviews)
Koko

36–37, 38–39, 40–42

Väri

Luonnonvalkea, Beige

Shopping Cart