Villimpi voikukkajauhe

6,50 

Ihanan keltainen Villimpi Voikukkajauhe tuo kesän aurinkovoimaa lautasellesi harmaimpanakin marraskuun päivänä. 

Neljän suora koostuu voikukan terälehdistä, mustaherukan lehdistä, nokkosesta ja kuusenkerkästä jotka ovat käsin kerätty Etelä-Savon puhtailta kasvupaikoilta.  

 

Hunaja korostaa ylevästi voikukan makua ja oma suosikkini onkin aamuisin lautasellinen kaurapuuroa mustikoilla, Villi Viherjauheella, Villimpi Voikukkajauheella sekä hunajalla. Sekoitan kaikki ja lorautan hieman kaurajuomaa päälle. Maistuu hyvälle, hellii vatsaa ja on oikein menevä arkiaamiainen.

 

Jauhettahan voit käyttää monin eri tavoin; smoothiehen, jogurttiin, salaatinkastikkeeseen, makuvoihin, ruoan päälle… Mihin sinä käyttäisit?

 

Tuote on riittoisa. 

 

Voikukan terälehti

sisältää runsaasti karotenoideja, B- ja C-vitamiinia sekä kivennäisaineita. Lisäksi värikkäissä terälehdissä on erilaisia rasvahappoja, jotka ovat välttämättömiä kehon rakennusaineita mm. silmille, sydämelle, aivoille ja hermostolle.

Karotenoidit hoitavat ihoa suojaavasti ja saavat sen hehkumaan kauniisti.

 

Mustaherukan lehti

antaa paitsi kivaa makuvivahdetta myös runsaasti C-vitamiinia, tukee hengitysteiden ja nivelten toimintaa sekä virkistää.

 

Nokkonen 

sisältää hurjasti erilaisia ravintoaineita, joita tarvitsemme. 

Mm. A-, B-, C-, D-, E-, K-, vitamiineja, folaattia, kaliumia, kalsiumia, fosforia, magnesiumia, rautaa, sinkkiä, natriumia, jodia, seleeniä, antioksidantteina toimivia flavonoideja, koentsyymi Q10 eli ubikinonia sekä silikaatteja. Se on myös hyvin kuitu- ja proteiinipitoinen.

Pinaattia pidetään arvoiltaan huikeana ja sitä se onkin mutta nokkosessa on pinaattiin verrattuna moninkertainen määrä useimpia ravintoaineita. Ei ihme, että nokkonen löytyy jo monen lisäravinteena koska se voi lisätä vastustuskykyä, nostaa hemoglobiinia, auttaa allergiseen nuhaan ja kakkostyypin diebetekseen, niveltulehduksiin, ihottumiin, nesteenpoistoon, vatsan ja suoliston hyvinvointiin, verenkierron vilkastumiseen sekä astmaan.

 

Kuusenkerkkä

sisältää runsaasti A- ja C-vitamiinia sekä kivennäisaineita.

Tutkitusti on huomattu kerkkien käytön auttavan mm. hengitystievaivoihin, kevätväsymykseen, aineenvaihdunnan kiihdyttämiseen, suun ja nielun tulehduksiin sekä vatsavaivoihin.

 

Käyttö:

Aikuisille 1 tl / päivässä oman ruokavalion lisänä.

Voit käyttää jauhetta myös kuuriluontoisesti  vahvistamaan ja monipuolistamaan tärkeiden ravintoaineiden saantia. 

Voikukkajauheella ei voi korvata normaalia monipuolista ruokavaliota.

 

Suomalainen tuote.

Sisältää:

voikukan terälehti, mustaherukan lehti, nokkonen, kuusenkerkkä. Kaikki suomalaisia.

Tuotekoko: 

Pakkauksessa on 25 g

 

Hinta:

6,50 €/pss 

260,00 €/ kg

 

Pakkaus: 

Tuote on pakattu pystyssä pysyvään uudelleensuljettavaan kolmikerrospussiin 

(voimapaperi- PET- CPP), jossa on läpinäkyvä ikkuna. 

Tyhjän pussin voi hävittää kartonkikeräykseen.

 

0/5 (0 Reviews)
Shopping Cart