Villiniitty yrttijuomasekoitus

6,00 

Villiniitty yrttijuoma maistuu kesän parhaimmille päiville. Se on lempeän makuinen ja lempeästi koko kehoa hoitava. Tähän sekoitukseen olen kerännyt monia varsinkin naisten hyvää terveyttä edistäviä yrttejä. Voi hyvin kuukauden jokaisena päivänä.

 

Varasto loppu

 

Hauduta 1-2 teelusikallista kuivattuja yrttejä lähes kiehuvaan veteen. Anna hautua 5-10 minuuttia ja lisää kuumaa vettä halutessasi. Lisää hieman hunajaa – se korostaa yrttien makua juomassa. 

 

Saat yhdestä annoksesta hyvin kaksi juomaa, joten älä heitä yhden kerran hautuneita yrttejä pois vaan käytä uudelleen.

 

Sekoitus sisältää mansikkaa ja mansikan kantoja, puna-apilaa, voikukkaa, horsmankukkaa, poimulehteä, siankärsämöä. sitruunatimjamia ja salviaa.

 

Mansikka mm. poistaa nestettä ja parantaa aineenvaihduntaa ja immuunipuolustusta sekä ehkäisee väsymystä. Tekee hyvää iholle.

 

Puna-apila voi mm. auttaa tasapainottamaan hormonitoimintaa sekä lievittämään vaihdevuosioireita. Se on limaa irrottava ja estää tulehduksia. Se voi myös auttaa ylläpitämään normaalia verenpainetta.

 

Voikukka on tehokas aineenvaihdunnan ylläpitäjä ja kehon siivooja. Se voi myös parantaa ruokahalua. Voikukka sisältää runsaasti erilaisia vitamiineja, kivennäisaineita ja karoteenia.

 

Horsmankukkaa käytetään rauhoittumiseen ja unettomuuteen. Sen on todettu hoitavan myös erilaisia virtsatievaivoja.

 

Poimulehti on ruoansulatuselimistön ystävä. Se hoitaa vahvasti myös kuukautis-, vaihdevuosi- ja synnytyksen jälkeisiä vaivoja. Sillä on myös diureettista vaikutusta.

 

Siankärsämön kukinnot lisäävät ruokahalua, ehkäisevät kuukautiskipuja, lisäävät virtsaneritystä, hoitaa ummetusta ja ylläpitää suoliston toimintaa.

 

Sitruunatimjami vahvistaa immuunijärjestelmää ja sillä on myös antiseptisiä ominaisuuksia. Se hoitaa tulehduksia ja yskää. Se sisältää runsaasti mm. rautaa, K-vitamiinia ja magnesiumia, jotka ovat tärkeässä osassa solujen, hormonien, hermoston, veren hyytymisen ja sydämen sykkeen säätelijänä.

 

Salvia auttaa kuukautis- ja reumakipujen kanssa kamppailevia. Se parantaa myös ruoansulatusta ja sillä on antiseptisiä ominaisuuksia sekä salvian on todettu parantavan myös muistia,

 

Valmistusohje: Hauduta 1-2 teelusikallista kuivattuja yrttejä lähes kiehuvaan veteen. Anna hautua 5-10 minuuttia ja lisää kuumaa vettä halutessasi.

 

Pakkauskoko: 25 g

Kilohinta: 240 €/ kg

 

0/5 (0 Reviews)
Shopping Cart