Villi Viherjauhe

6,00 

Vihreää voimaa päivääsi! 

Aloitat sitten aamusi puurolla, smoothiella tai vihermehulla – sisällytä teelusikallinen Villiä Viherjauhetta annokseesi. Jauhettahan voit käyttää salaatinkastikkeeseen, makulevitteeseen, ruokien päälle pölynä jne.

 

Varasto loppu

Voimaviisikko, nokkonen, poimulehti, vuohenputki, kuusenkerkkä ja voikukanlehti, ovat käsin kerätty Etelä-Savon puhtailta kasvupaikoilta.  

 

Oma suosikkini on aamuisin lautasellinen kaurapuuroa mustikoilla, Villi Viherjauheella, Villimpi Voikukkajauheella sekä hunajalla. Sekoitan kaikki ja lorautan hieman kaurajuomaa päälle. Maistuu hyvälle, hellii vatsaa ja on oikein menevä arkiaamiainen.

 

Tuote on riittoisa. 

 

Nokkonen 

sisältää hurjasti erilaisia ravintoaineita, joita tarvitsemme. 

Mm. A-, B-, C-, D-, E-, K-, vitamiineja, folaattia, kaliumia, kalsiumia, fosforia, magnesiumia, rautaa, sinkkiä, natriumia, jodia, seleeniä, antioksidantteina toimivia flavonoideja, koentsyymi Q10 eli ubikinonia sekä silikaatteja. Se on myös hyvin kuitu- ja proteiinipitoinen.

Pinaattia pidetään arvoiltaan huikeana ja sitä se onkin mutta nokkosessa on pinaattiin verrattuna moninkertainen määrä useimpia ravintoaineita. Ei ihme, että nokkonen löytyy jo monen lisäravinteena koska se voi lisätä vastustuskykyä, nostaa hemoglobiinia, auttaa allergiseen nuhaan ja kakkostyypin diebetekseen, niveltulehduksiin, ihottumiin, nesteenpoistoon, vatsan ja suoliston hyvinvointiin, verenkierron vilkastumiseen sekä astmaan.

 

Poimulehti 

tärkeimmät vaikuttaja-aineet ovat tanniinit ja antioksidantit. Poimulehteä on kutsuttu ja käytetty myös naisten yrttinä kuukautiskipuihin ja PMS-oireisiin sekä hormonitoiminnan edistämiseen. Sen käyttö voi lisätä mm. aineenvaihduntaa, ehkäistä tulehduksia, lisätä ruoansulatuksen toimintaa sekä rentouttaa lihaksia.

 

Vuohenputki 

lehdet sisältävät A-, C-  ja E-vitamiineja, karoteeneja sekä mioneraaleja. C-vitamiinia on jopa neljä kertaa enemmän kuin appelsiinissa! Ja vielä suomalaista. Kivennäisaineita kuten kaliumia, kalsiumia, magnesiumia, fosforia, rautaa, kuparia ja piitä sekä vihreäksi kasviksi runsaasti proteiinia.

Vuohenputki voi mm. lisätä energiaa, poistaa nestettä, alentaa veren rasvapitoisuutta, parantaa vatsan toimintaa, auttaa nivelvaivoihin, kihtiin ja reumatismiin.

 

Kuusenkerkkä

sisältää runsaasti A- ja C-vitamiinia sekä kivennäisaineita.

Tutkitusti on huomattu kerkkien käytön auttavan mm. hengitystievaivoihin, kevätväsymykseen, aineenvaihdunnan kiihdyttämiseen, suun ja nielun tulehduksiin sekä vatsavaivoihin.

 

Voikukanlehti

 

sisältää beetakaroteenia eli A-vitamiinin esiastetta sekä B-, C-, E- ja  K-vitamiineja. Kivennäisaineista kalsiumia, kaliumia, fosforia, mangaania ja rautaa sekä fenoleista apigeniinia, rutiinia ja luteoliinia. Lehti on myös antioksidanttinen.

 

Käyttö:

Aikuisille 1 tl / päivässä oman ruokavalion lisänä.

Voit käyttää jauhetta myös kuuriluontoisesti  vahvistamaan ja monipuolistamaan tärkeiden ravintoaineiden saantia. 

Viherjauheella ei voi korvata normaalia monipuolista ruokavaliota.

 

Suomalainen tuote.

Sisältää:

Nokkonen, poimulehti, vuohenputki, kuusenkerkkä, voikukan lehti.

Tuotekoko: 

Pakkauksessa on 25 g

 

Hinta:

6,00 €/pss 

240,00 €/ kg

 

Pakkaus: 

Tuote on pakattu pystyssä pysyvään uudelleensuljettavaan kolmikerrospussiin 

(voimapaperi- PET- CPP), jossa on läpinäkyvä ikkuna. 

Tyhjän pussin voi hävittää kartonkikeräykseen.

0/5 (0 Reviews)
Shopping Cart