Virkattu sisustuskori

15,00 19,00 

Käsityönä virkatun sisustuskorin pinta näyttää kuin neulotulta. Siksi se on kaunis ja pehmentävä elementti kotona tai mökillä. Olohuoneessa, keittiössä, makuuhuoneessa, WC- tai kylppäritiloissa.

Korissahan voi säilyttää melkein mitä vain. Kääräise vastaleivotut sämpylät liinaan ja tarjoile ne korista. Neuloja taas järjestää lankakerät ja äiti pienet vauvantavarat koreihin…

Tämäkin mallisto on intuitiona syntynyt, koukku vei lankaa ja minä seurasin perässä. Näin sen pitääkin mennä, luonnosta luotu. Jokaiseen koriin punoutuu samalla jotain mitä on vaikea selittää. Se on lahja minulta sinulle, sinun kotiisi.

Korit olen virkannut pehmeästä kierrätyspuuvillasta valmistetusta ontelokuteesta.. Kierrätyspuuvillaa saadaan trikooteollisuuden ylijäämäpaloista.
Kuteita ei myöskään värjätä erikseen halutunlaisiksi vaan sävyt muodostuvat lajiteltujen pikkutilkkujen väreistä. Ekologista!

Sävyiksi olen valinnut mallistooni pellavan ja beigen. Molemmat sävyt ovat sekä perinteinen että trendikäs valinta tämän päivän kotiin. Ne ovat neutraaleja ja maanläheisiä sävyjä, lempeitä molemmat.
Beigen sävy vivahtaa aavistuksen puuteriroosaan eli on hieman punertavampi pellavaan verrattuna.

Koreja on kolmea eri kokoa. Sarjana ne täydentävät kauniisti toisiaan.

Koko:
Pieni: halkaisija n. 15,5 cm, korkeus n. 7,5 cm
Keskikoko: halkaisija n. 18 cm, korkeus n. 8,5 cm
Iso: halkaisija n. 21 cm, korkeus n. 9,5 cm

Väri:
Pellava tai beige

Suomalaista käsityötä, jokainen tuote on ainutkertainen.

Teen koreja myös tilaustyönä haluamasi värin mukaisesti. Olethan tällöin yhteydessä
sähköpostitse: info@luonnostaluotu.fi niin sovitaan yksilöllisesti.

0/5 (0 Reviews)
Koko

Pieni, Keskikoko, Iso

Väri

Pellava, Beige

Shopping Cart