Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Kutistuuko pellava?

Pellava kutistuu ensimmäisessä pesussa. Käyttämistäni kankaista pellavavohveli (esim. retkipyyhe) on esikutistettu, joten se kutistuu ensimmäisessä pesussa enää n. 10 %. Kivipesty ja kutistettu pellavakangas, jota olen käyttänyt mm. keittiöpyyhkeeseen, ei kutistu juuri ollenkaan.

Onko pellava ekologinen tuote?

Kyllä, pellava on oikein ekologinen valinta kaikinpuolin. Pellava on vaatimaton kasvi, joka kasvaa kuivillakin alueilla muttei vaadi kastelua kasvaakseen. Kasvista pystytään hyödyntämään 100% kaikki ja se on täysin biohajoava materiaali. Materiaalina pellava on hyvin kulutusta kestävä – löytyyhän meiltä monilta mummien taidonnäytteitä kaapeistamme.

Lähettäisin ystävälleni lahjan suoraan verkkokaupastasi. Onnistuuko tällainen? 

Kyllä onnistuu! Paketoin lahjan puolestasi kauniisti ja toimitan haluamasi saatetekstin kera suoraan ystävällesi. Jos haluat lahjasi paketoitavan, osta tuotteen lisäksi paketointipalvelu ja kirjoita haluamasi tervehdys lisätietokenttään, joka löytyy kassa-sivulta.

Vapautuuko mehiläisvahakynttilän polttamisesta ilmaan epäpuhtauksia?

Mehiläisvahakynttilä valmistetaan mehiläisten itsensä valmistamasta mehiläisvahasta, jota on mahdotonta edes kopioida. Se on siis täysin luonnollinen materiaali, joka ei palaessaan luovuta ilmaan epäpuhtauksia. Päinvastoin; koska huoneilman epäpuhtaudet ovat positiivisesti varautuneita ja mehiläisvahakynttilä vapauttaa negatiivisia ioneita ilma neutraloituu eli puhdistuu. Esim. kodin sähkölaitteista ja lämmitysjärjestelmistä vapautuu ilmaan positiivisia ioneita. Mehiläisvahakynttilät soveltuvat hyvin esim. allergia- ja astmakoteihin.

Minkälaisia pakkausmateriaaleja käytät lähetyksissäsi?

Pakkaan lähetykset ympäristöystävällisesti joko paperiseen postituspussiin tai kierrätyspaperista valmistettuun aaltopahvilaatikkoon. Tuotteiden suojaukseen käytän ruskeaa valkaisematonta silkkipaperia. Suljen pakkaukset luonnonkumiliimaisella paperiteipillä. Kaikki nämä voit huolettomasti kierrättää.

Yhteystiedot

Monikkalantie 254
52510 Hietanen

Shopping Cart