Tilaus- ja toimitusehdot  

Seuraavat tilaus- ja toimitusehdot koskevat LuonnostaLuotu verkkokauppaa osoitteessa luonnostaluotu.fi. Asiakas sitoutuu näihin ehtoihin tilatessaan tuotteita. LuonnostaLuotu voi muuttaa toimitusehtoja yksipuolisesti, joten tutustuthan toimitusehtoihin aina ennen tilaamista. 

LuonnostaLuotu, Monikkalantie 254, 52510 Hietanen, myy tuotteita yksityishenkilöille. Kun tilaat tuotteita, edellytän sinun tutustuneen ja sitoutuneen toimitusehtoihini. Tilaaminen synnyttää molempia osapuolia sitovan sopimuksen välillemme.

Asiointi verkkokaupassa

Voit tehdä ostoksia vuorokauden ajasta riippumatta.

Tehtyäsi tilauksen ja hyväksyttyäsi tilaus- ja toimitusehdot saat sitovan tilausvahvistuksen tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Tilaaja sitoutuu antamaan tilauksen yhteydessä oikeat tiedot. 

Palveluntarjoajana pidätän oikeuden olla hyväksymättä tilausta.

Maksutavat

Maksupalvelun tarjoaa Verifone Finland Oy (0943819-9). Verifone Finland Oy on Finanssivalvonnan toimiluvan saanut maksulaitos. Maksutapahtumat toteutetaan Verifone Finland Oy:n suojatussa tietoturvallisessa maksuympäristössä. Yleisimpien verkkopankki-, kortti- ja muiden maksujen vastaanottajana tiliotteella sekä mahdollisilla korttilaskuilla näkyy Verifone Finland Oy, joka välittää maksut kauppiaalle. Muiden maksutapojen osalta Verifone Finland Oy toimii maksutapahtumatietojen välittäjänä, jolloin maksun vastaanottajana näkyy (yrityksen nimi).

Maksamiseen liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Verifoneen:

Verifone Finland Oy
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa
Asiakaspalvelu: 020 753 5192
kuluttaja@verifone.fi

Voit maksaa verkkokaupassa seuraavilla maksutavoilla:

Kaikki suomalaiset verkkopankkimaksut: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Handelsbanken, S-Pankki ja Ålandsbanken.

Visa- ja Mastercard-korttiperheet: Visa Credit, Visa Debit, Mastercard Credit, Mastercard Debit, Visa Electron, Maestro ja Eurocard.

Mobiilimaksutavat

Siirto-, MobilePay- ja Apple Pay -mobiilimaksutavat.

Verkkomaksujen tietoturva

Käytämme tietoturvallista SSL-salattua yhteyttä luottokortti- ja muita tilaustietoja käsiteltäessä. Emme säilytä luottokorttitietoja tietojärjestelmissämme vaan ne käsitellään ja säilytetään Verifonen turvallisessa PCI DSS -sertifioidussa järjestelmässä.

Tuotteen hinta

Tuotteen hinta on se, joka tilaushetkellä näkyy verkkokaupassa. Tuotteiden ominaisuudet ja hinnat on esitetty tuotesivuilla. Pidätän oikeuden muuttaa hintoja ja toimituskuluja, joten tarkastathan ne ostoskorissa ennen maksua. Tuotteiden hinta sisältää arvonlisäveron.

Palveluntarjoajana pidätän oikeuden olla hyväksymättä tilausta jos tuotteen saatavuudessa on muutoksia tai tuotetta ei ole hinnoiteltu. Toimituskulut määräytyvät toimituspakkauksen koon mukaan.

Tarkat toimituskulut näkyvät kassalla ennen maksutilannetta.

Toimitusaika

Verkkokaupan saapuneet tilaukset käsitellään yleensä 1-2 työpäivän aikana. Mikäli käsittelyaikoihin tulee poikkeuksia, ilmoitan siitä verkkokaupan etusivulla.

Tuotteiden varasto on joidenkin tuotteiden osalta pieni  ja valmistamiseen varaan aikaa 1-3 viikkoa. 

En vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista, en vastaa kuljetusyhtiön kuljetusviiveistä.  

Toimitusaika riippuu toimitusosoitteen sijainnista sekä kuljetusyrityksen mahdollisista poikkeustilanteista kuten lakko. Käytössä Postin palvelut.

Muuta

Verkkokaupan sisältö; kaikki materiaalit kuten kuvat ja tekstit ovat LuonnostaLuotu omaisuutta, joita ei ole oikeus ladata, muokata, kopioida, siirtää tai välittää eikä myydä verkkokaupan sisältöä ilman sopimusta.

Palautus

Tilauksen noutamatta jättämistä ei katsota tilauksen peruuttamiseksi tai palautukseksi. Lunastamatta jätetyistä paketeista, joista ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perin toimituskulut. 

Tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Tilaustuotteilla ei ole palautusoikeutta.  

Jos haluat palauttaa tuotteen, ota yhteyttä 14 päivän sisällä paketin vastaanottamisesta. Ota silloin yhteyttä sähköpostitse, annan lisäohjeet palautusta varten

Palautusaika alkaa ilmoituksesta, joka on 14 päivää. Tuote on palautettava tämän ajan sisällä. Palautuksen toimitusmaksu vähennetään palautettavsta summasta. Asiakas maksaa palautuksesta aiheutuvat kustannukset ellei kyse ole reklamaatiosta. Palauttajan on tarvittaessa näytettävä toteen palautuskuitilla, että tuote on palautettu määräajassa.                                                                                           

Tuotteen on oltava käyttämätön ja myyntikuntoinen. Rahat myyntikuntoisista tuotteista palautetaan, kun ne ovat saapuneet perille. 

Viallinen tuote 

Ota yhteyttä, jos tuotteessa on vikaa tai se ei vastaa tilaustasi, niin sovimme miten saamme virheen korjattua. Noudatan virheiden osalta pakottavia kuluttajasuojalain virhevastuusäännöksiä. 

Jos huomaat vastaanottaessasi, että paketti on vaurioitunut, reklamoi siitä heti kuljetusyritykselle ja minulle. Ota valokuva pakkauksesta.

Shopping Cart