Kesäkassi

37,00 

Rentoon kesämenoon tarvitaan aurinkoa, ihoa hellivää kesätuulta sekä kassi, johon sopii hyvin tärkeimmät asiat mukaan kuten juomapullo, puhelin ja uikkarit.

 

Kesäkassin täytyy olla yhtä rento kuin lomapäivä! Heitä kassi olalle tai yli olan – ihan miten vain. Hyvän leveä olkahihna on miellyttävä eikä paina helposti vaikka laukussa kantaisi aarrekiviä…

Rennon ja kestävän kesäkassin olen virkannut kierrätyspuuvillasta valmistetusta ohuesta ontelokuteesta. Kierrätyspuuvillaa saadaan trikooteollisuuden ylijäämäpaloista ja siitä valmistuu nerokkaasti tämä pehmeä materiaali. Ekologinen tuote koska kuteita ei myöskään värjätä erikseen halutunlaisiksi vaan sävyt muodostuvat lajiteltujen pikkutilkkujen väreistä. 

Valitsin mallistoni sävyiksi ihanat, maanläheiset mutta trendikkäät sävyt; pellavan ja beigen. Beigen sävy vivahtaa aavistuksen puuteriroosaan eli on hieman punertavampi pellavaan verrattuna. Molemmat kauniita!

Koko: halkaisija leveyssuuntaan n. 27 cm, hihnan pituus n. 85 cm, joka materiaalista johtuen myös joustaa hieman. Olkahihnan leveys n. 6 cm.

Väri: pellava tai beige

Materiaali: kierrätyspuuvillasta valmistettu värjäämätön ontelokude

 

Suomalaista käsityötä, jokainen tuote on ainutkertainen.

 

0/5 (0 Reviews)
väri

beige, pellava

Shopping Cart